Baselworld 2019. Стильний чоловічий Zancan

Італійський бренд Zancan представив на Baselworld 2019 свої останні колекції

Окрема тема – чоловічі прикраси. З легкої руки італійців браслети та підвіски носять у Європі тепер не лише жителі півдня. Бренд Zancan, що спеціалізуються майже виключно на чоловічій ювелірній темі, з його речами в дусі Дикого Заходу, трансатлантичних яхтових регат, а також усякої рокерської містики з черепами, крім прикрас, представила колекцію годинників Kompasstempo. У корпусі з нержавіючої сталі, деталями з покриттям з білого або рожевого золота методом напилення, годинник оснащений компасом, годинниковими мітками, що світять, стрілками, календарем і каучуковим ремінцем, в тон кольору циферблату. Можливий варіант із браслетом. Водонепроникність годинника – до 100 м.

Компанія була створена для того, щоб виконати бажання свого засновника Робертіно Занкана перенести свою пристрасть до квітів у коштовності, створивши унікальні деталі, що наголошують на індивідуальності тих, хто носить ці предмети. Чоловічі прикраси Zancan підкреслюють силу та унікальність особистості. Особливе поєднання форми, матеріалу та стилю у поєднанні з видатною майстерністю надає ювелірним виробам витонченого шарму та мужності.

Придбати ювелірні вироби компанії Zancan ви можете у салоні годинників та прикрас “Акцент” у місті Запоріжжя, за адресою: проспект Соборний, 151