Breitling та Bentley оголосили про завершення партнерства

Співпраця Breitling і Bentley тривала 19 років і стала найдовшою в історії швейцарської марки годинника та британського виробника розкішних автомобілів. Бренди оголосили про завершення співпраці наприкінці 2021 року та намір зберегти дружні відносини, в основі яких лежить безліч досягнень та спільних подій.

Партнерство двох брендів почалося в 2002 році, коли Bentley і Breitling вирішили об'єднати зусилля для розробки годинника для першої моделі Bentley Continental GT, що дебютувала в 2003 році.

За час співпраці компанії реалізували безліч проектів, що запам'ятовуються, серед яких годинник:

  • Breitling Bentley Supersports Light Body,
  • Breitling Bentley GT3 Limited Edition,
  • Tourbillon для приладової панелі автомобілів Bentayga,
  • Continental GT Speed ​​Breitling Jet Team Series,
  • Premier B01 Chronograph 42 Bentley British Racing Green,
  • Premier Bentley Centenary Limited Edition

В ознаменування завершення партнерства Breitling і Bentley, що тривало майже двадцять років, було вирішено створити розкішний годинник Premier B21 Chronograph Tourbillon 42 Bentley Limited Edition, який випущений обмеженим тиражем у 25 екземплярів. Ця модель символізує завершення співпраці двох марок та стане предметом особливої ​​гордості майбутніх поколінь колекціонерів.

Виконавчий директор марки Breitling Жорж Керн зазначив: «Ми пишаємось результатами, досягнутими за 19 років. І тепер кожна марка відкриває собі новий шлях. Впевнений, що Bentley і надалі служитиме прикладом досконалості в сегменті розкішних автомобілів. Остання модель Bentley Tourbillon нагадує нам про співпрацю, наповнену безліччю приємних моментів».