Breitling виміряє час матчів Кубка шести націй

Компанія Breitling оголосила про партнерство із Six Nations Rugby.

Breitling оголосила про нове спортивне партнерство - компанія уклала трирічну угоду з організацією Six Nations Rugby і стане офіційним хронометристом чоловічого і жіночого турнірів Кубка шести націй - Guinness Six Nations і Women's Six Nations. Крім Кубка, Breitling супроводжуватиме Осінню серію міжнародних матчів, у рамках якої шість європейських команд зустрінуться зі збірними з регбі з інших країн світу: Нової Зеландії, Південної Африки, Аргентини та Японії.

 

"Багато в чому ця співпраця проходить під знаком «вперше»: вперше офіційний хронометрист підтримує і жіночий турнір, вперше масштабне партнерство охоплює усі змагання спортивного сезону під егідою Six Nations Rugby. Кубок існує завдяки національним збірним з регбі, а тепер і компанії Breitling, яка активно підтримує такий видовищний вид спорту“, – вважає генеральний директор Six Nations Rugby Бен Морел.

Breitling також запросила до своєї команди представників усіх шести регбійних націй, що беруть участь у Кубку, – вони стали новими особами бренду.

Серед них Кайл Сінклер зі збірної Англії, шотландець Стюарт Хогг, Джордж Норт з Уельсу, Конор Мюррей з Ірландії та колишні гравці своїх збірних – француз Вінсент Клерк та італієць Мартін Кастроджіованні, а також колишній капітан та нинішній представник збірної Уельсу з регбі Сем Уор.