Frederique Constant Yacht Timer Regatta Countdown: 5-хвилинний відлік

В асортименті марки Frederique Constant поповнення: колекційний ряд розширений моделлю з досить специфічною функцією – яхт-таймером, що веде зворотний звіт до старту регати. Примітно, що подібний наручний інструмент уже входив у брендбук FC, але одного разу, 1997 року.

Новинка має мінімалістичний, інтуїтивно зрозумілий покажчик, візуально зручніший у порівнянні з хронографами стандартного компонування. П'ятихвилинний відрізок відраховується в п'яти круглих апертурах, розміщених дугоподібно в положенні від 10 годин до 2 годин. Кожне вікно відповідає за одну хвилину: коли вона закінчується, синій колір індикатора змінюється червоним.

 

Реліз надійде у продаж у кількох варіантах виконання: окрім суто сталевого, планується випуск версії з PVD-напилюванням кольору рожевого золота, а також біколорної на браслеті. У всіх випадках циферблат прикрашає візерунок мотиву "паризькі цвяхи".

 

 

За функціонал несе відповідальність модифікований силами Frederique Constant автоматичний калібр FC-380 на базі ETA 7750 (або еквівалент виробництва Sellita) з 48-годинним запасом ходу.

Купити годинник бренду Frederique Constant у Запоріжжі ви можете у салоні елітного годинника та прикрас “Акцент” за адресою: проспект Соборний, 151.