Hublot та Ferrari. Часове посвячення Gran Turismo

Hublot представляє три версії Classic Fusion Ferrari GT.

Hublot Classic Fusion Ferrari GT – нове дітище спільної роботи швейцарського годинникового бренду Hublot та італійського Ferrari. Продовжуючи співпрацю, що стартувала у 2011 році, Hublot випустила годинник на честь швидкісних автомобілів класу Gran Turismo.

Важливу роль новинці грає двигун. Мануфактурний калібр UNICO – другий власний механізм Hublot із функцією хронографа, представлений у 2018 році (HUB1280). Захищений чотирма патентами калібр працює із частотою 4 Гц та оснащений колонним колесом, яке можна побачити з боку циферблату. Має триденний запас ходу, а отже, придатний для тривалих вояжів на автомобілях Gran Turismo, механізм має висоту всього 6,75 мм (висота корпусу при цьому становить 13,15 мм).

У Hublot Classic Fusion Ferrari GT механізм може бути поміщений у корпус трьох видів. Обмеженою серією з 1000 екземплярів випущено годинник у титановому корпусі, 500 екземплярів – у корпусі з King Gold та ще 500 – у 3D Carbon (high-tech-матеріалі з тривимірних волокон, який використовують у мотоспорті).

Корпус доповнює ремінець із чорного каучуку та шкіри італійської марки Schedoni, що використовується для оббивки сидінь історичних авто з Маранелло.

Купити годинник бренду Hublot у Запоріжжі ви можете у салоні елітного годинника та прикрас “Акцент” за адресою: проспект Соборний, 151.