Hublot продовжує інновації з Big Bang MP-11

Бренд Hublot як і раніше тримає лідерство за кількістю новинок, що презентуються. Нещодавно компанія розробила нову ітерацію моделі Big Bang MP-11, виготовленої з SAXEM (оксиду сапфіру та оксиду рідкісноземельного металу), матеріалу, що раніше не використовувався в годинниковому виробництві.

Щоб створити смарагдоподібний матеріал, Hublot змішав оксид алюмінію (основний компонент сапфіру) з рідкісноземельними елементами, такими як тулій, гольмій та хром. SAXEM - це унікальний матеріал, який відрізняється відсутністю напруг і твердіше смарагду, що робить його чудовим для надання форми корпусу годинника.

Hublot Big Bang MP-11 SAXEM (ref. 911.JG.0129.RX) має 45-міліметровий контраст із шістьма Н-подібними полірованими та мікробластованими чорними титановими гвинтами на лицьовій панелі та чорну титанову заводну головку з гумовими вставками. Усередині корпусу розміщений механізм із ручним підзаводом калібру HUB9011 та двотижневим запасом ходу. Годинник, що складається з 270 компонентів, оснащений стрілками із зеленим люмінесцентним покриттям, антибліковим сапфіровим склом та чорним ремінцем із структурованої гуми з чорною керамікою та чорною застібкою з титану. Модель водонепроникна до 30 метрів.

Hublot Big Bang MP-11 SAXEM випущений лімітованим тиражем лише у 20 одиниць.

Купити годинник бренду Hublot у Запоріжжі ви можете у салоні елітного годинника та прикрас “Акцент” за адресою: проспект Соборний, 151.