LVMH Watch Week 2022

24-28 січня 2022 року чотири годинні Будинки Групи LVMH – Bulgari, Hublot, Tag Heuer та Zenith – провели третій Тиждень годин LVMH. Кожен Будинок представляв свої нові твори, які втілюють риси, що прославили його: ефектну вишуканість Bulgari, динамічне новаторство Hublot, авангардний дух TAG Heuer і легендарну майстерність Zenith.

«Відкриваючи третій Тиждень годин LVMH, ми щасливі знову представити результати спільних зусиль чотирьох наших Будинків – Bulgari, Hublot, TAG Heuer та Zenith – і розпочати 2022 рік із прем'єрного показу їхніх новітніх творінь. Наші клієнти та партнери зможуть познайомитися з інноваційними версіями легендарних моделей, а також обмеженими серіями годинників та винятковими творами вартового мистецтва. Усі вони відображають унікальну майстерність та самобутній підхід до вартової справи. Цей захід, вірний духу творчої винахідливості та новаторства Групи LVMH, відкриває календар годинних виставок та передує женевській виставці Watches and Wonders, яка пройде навесні 2022 року», – каже Стефан Б'янки, виконавчий директор вартового та ювелірного підрозділу LVMH.

Виняткові твори кожного з вартових Будинків наочно свідчать про їх неповторну індивідуальність та унікальну майстерність.