MESSIKA та Кендал Дженнер – запуск нової спільної кампанії.

Запуск нової спільної кампанії Будинку ювелірного та Високого ювелірного мистецтва Messika та Кендал Дженнер. Як же почалося їхнє співробітництво.

Дізнаватись про нові марки Кендалл Дженнер допомагає стиліст Дані Мішель. Існує багато геніальних та талановитих дизайнерів. Кендалл Дженнер намагається їх підтримувати та одягати нові вироби якнайчастіше.

Американська модель любить знакові вироби, які пропонують Messika, такі як прикраси з діамантами з колекції Move, Glam'Azone, My Twin і захоплюється Будинком вже багато років. Ідея партнерства та спільної роботи з Messika відразу здалася їй привабливою, до того ж наші естетичні переваги дуже схожі.

Символ Messika – це діамант у русі, який можна носити щодня. Який продукт Messika супроводжує вас у повсякденному житті?

Найчастіше стверджує Кендалл Дженнер вона носить подвійне кільце Glam'Azone з діамантовим паве та зі знімним ланцюжком. Вона також існує у версії без пави, і її можна носити окремо або з іншими виробами. 

Вона вважає, що прикраси з діамантами Messika можна одягнути для будь-якого випадку. Головне підбирати їх під образи. Модель завжди носить як мінімум одну або дві прикраси, чи займається спортом, чи зустрічається з друзями.

Зазвичай Кендалл Дженнер підбирає кілька кілець і красиву пару сережок з діамантами, як останній штрих до образу і любить чергувати біле та жовте золото в залежності від вбрання та дня.

А ще модель дуже подобаються сережки-кільця. Вона вважає, що вони чудово доповнюють будь-яке вбрання. Наприклад, вона має сережки-кільця Move XXL Messika, і їй дуже подобається їх носити. Крім цього, вона особливо любить поєднання кілець та вишуканих кольє з діамантами.

Фото із сайту ювелірного бренду Messika https://www.messika.com/