OMEGA повертається до Космосу!

Швейцарська компанія ClearSpace та OMEGA об'єднують зусилля в рамках знакової місії з видалення небезпечного сміття з космосу.

В даний час на орбіті нашої планети обертаються тисячі космічних супутників. Величезна кількість із них вже стали непридатними. Ці неконтрольовані об'єкти становлять небезпеку: вони можуть вибухнути чи зіткнутися з іншими супутниками. Наступне важливе завдання для людства – підтримання чистоти космосу задля забезпечення сталого темпу зростання майбутньому. OMEGA рада і пишається тим, що бере участь у проекті, пов'язаному із вирішенням цієї проблеми.

OMEGA вкотре підтверджує своє прагнення до створення стійкішого розвитку у майбутньому

На цей раз OMEGA повертається до космосу в рамках життєво важливої ​​місії з очищення космічного простору. Нова захоплююча глава цієї грандіозної історії почалася в 1965 році, коли НАСА допустило модель Speedmaster від OMEGA до всіх пілотованих космічних польотів.

Творці перших годин, які носили на Місяці, тепер допомагають очищати космос.

Наслідуючи новаторський дух, OMEGA співпрацює з компанією ClearSpace з метою першого в історії захоплення неконтрольованого космічного супутника, а також його ліквідації. Цей крок стане першим етапом довгострокового проекту створення доступної послуги з очищення космосу від сміття.