Seastar 1000 Хронограф

Популярний і стильний спортивний годинник Tissot Seastar 1000, оновлений і представлений у вигляді хронографа, отримав безліч корисних функцій. Тепер і любителі водних видів спорту, і ті, хто вважає за краще залишатися на суші, зможуть замовити та придбати цю версію швейцарського бренду.

Як і в оригінальній моделі, циферблат хронографа доступний у кількох відтінках, включаючи особливо привабливу версію, що складається з градієнта кольорів опівнічної синяви та чорного кольору морських глибин. Сублічники та маленький секундний циферблат займають стандартні місця. Ця композиція оточена великими індексними маркерами вартових позначок. Вони, разом із широкими годинниковою та хвилинною стрілками, покриті люмінесцентним матеріалом та забезпечують легкість зчитування інформації навіть у повній темряві. Сталевий корпус діаметром 45,5 мм обмежений односпрямованим алюмінієвим безелем, на якому вигравіровано шкалу для вимірювання часу, що залишився під час занурення.

Seastar 1000 Tissot

Функції регулюються кварцовим механізмом. Калібр захищений корпусом з водонепроникністю до глибини 300 м і задньою кришкою, що загвинчується, з вигравірованим морським ковзаном. Заводна головка та кнопки також загвинчуються, забезпечуючи водонепроникність годинника.

Хронограф Seastar 1000 поставляється з двома ремінцями. Браслет, виготовлений зі сталі, має пряжку, що розкладається, і забезпечений системою подовження. Ремінець виготовлений з міцного та еластичного каучуку.

Купити годинник бренду Tissot у Запоріжжі ви можете у салоні елітного годинника та прикрас “Акцент” за адресою: проспект Соборний, 151