Уле Ейнар Бйорндален знявся в рекламі годинника Certina

Сорокарічного норвезького біатлоніста сміливо можна віднести до розряду спортивного феномену, адже попри вік він продовжує перемагати молодших спортсменів. На сьогоднішній день Бьорндален вважається найкращим біатлоністом за всю історію біатлону. Саме за ці якості поряд із добротою та чарівністю, спортсмена так поважає компанія Certina. У фірмі вважають, що характер і загартування цієї людини повністю відповідають іміджу компанії.

З вартовим будинком Certina Бьорндален співпрацює з 2011 року, будучи офіційним представником бренду. Однак цей симбіоз – не просто рекламний хід. Спортсмен справді поважає марку за її надійність та міцність, не змінюючи їй протягом багатьох років. Більшість своїх нагород Бьорндален здобув із годинником Certina на зап'ястя.

Уле Ейнар Бйорндален знявся в останньому рекламному ролику компанії Certina, яка позиціонує свій годинник, як найультранадійніший.

Віддаючи данину таланту знаменитого спортсмена, в 2011 році компанія Certina випустила лімітовану серію наручного годинника на його честь. DS Podium GMT Chronograph, саме так називаються цей чудовий годинник. Маючи запатентовану систему Double Security і водонепроникність в сто метрів, цей наручний годинник вражає своєю функціональністю. Крім хронографа, у них є система GMT, тахіметрична шкала та індикатор дати. До того ж, ця лімітована серія наручного годинника дуже символічна. Всього було випущено 1974 екземпляри наручного годинника DS Podium GMT Chronograph, кожен з яких має індивідуальний порядковий номер. Така кількість екземплярів зумовлена ​​тим, що Уле-Ейнар Бйорндален народився 1974 року. На задній кришці годинника також вигравіюваний автограф спортсмена. Сам Уле-Ейнар Бйорндален має екземпляр DS Podium GMT Chronograph під почесним номером 0001.

Бьорндален завжди пишався своєю співпрацею з вартовим будинком Certina. Він один із багатьох спортсменів, які гідно цінують якість та надійність продукції цієї швейцарської мануфактури. За всю свою історію, починаючи з 1888 року, Certina прагнула створити годинник, максимально придатний для різних важких та екстремальних умов. Це принесло марці популярність серед любителів спорту.

Купити годинник бренду Certina у Запоріжжі ви можете у салоні елітного годинника та прикрас “Акцент” за адресою: проспект Соборний, 151.