Вище веселки: Zenith представив модель Defy Classic Rainbow

Після випуску минулого року годинника DEFY El Primero Rainbow, марка Zenith представляє модель DEFY Classic у тій же техніці виконання. Фацетований корпус годинника DEFY Classic діаметром 41 мм виконаний з титану або чорної кераміки. Завдяки поєднанню полірованих, матових і матових з мікрозерненням поверхонь корпус нагадує футуристичний дизайн перших годин DEFY. Безель годинника інкрустований 48 сапфірами огранювання «багет» всіх семи кольорів веселки.

Годинник DEFY Classic - найстриманіше втілення авангардної філософії Zenith, у версії Rainbow набуває нової яскравості. Ця серія, ексклюзивно розроблена для продажу у фірмових бутиках та китайському регіоні, створена для тих, кому чужий страх самовираження. Відкритий циферблат із центральним мотивом у вигляді зірки додає сучасній архітектурній конструкції візуальну глибину. У версії з чорної кераміки стрілки, часові позначки та обідок опуклої конструкції покриті чорним люмінесцентним шаром, а у версії з титану годинникові позначки та стрілки покриті родієм. І білими люмінесцентними пігментами поверх чорного обідка.

Всередині годинника встановлено автоматичний механізм Elite зі скелетонованим виконанням основної пластини, мостів та колеса дати, з кремнієвим спусковим колесом та анкерною вилкою, що забезпечують точність при частоті 28 800 напівколивань на годину.

Запас ходу цього механізму становить щонайменше 50 годин. Модель Midnight Black Ceramic доповнює чорний каучуковий ремінець з покриттям зі шкіри алігатора чорного кольору з червоним простроченням, а версія Titanium — білий каучуковий ремінець з покриттям зі шкіри алігатора синього кольору та білим простроченням. Модель з титану не лімітована, а ось чорна керамічна версія дістанеться лише 150 щасливчикам.

Купити годинник бренду Zenith у Запоріжжі ви можете в салоні елітних годин і прикрас "Акцент" за адресою: проспект Соборний, 151.