ZENITH EL PRIMERO CHRONOMASTER 1969 TOUR AUTO EDITION данина поваги до 150-річної історії

Будучи офіційним хронометристом гонок Tour Auto Optic 2000, Zenith з гордістю запрошує поціновувачів ралі класичних автомобілів у захоплюючу подорож. Годинник Zenith, як і старовинні автомобілі підтверджую, що точність і швидкість можуть бути надзвичайно елегантними.

З минулого року Мануфактура з Ле-Локля є офіційним хронометристом п'яти престижних перегонів, організованих Peter Auto. спорту та легендарних гонок.

«Організовані нами заходи і сьогодні продовжують давню традицію партнерства з найбільшими годинниками, – зазначив Патрік Пітер, президент Peter Auto. – Моріс Трентіньян, який першим із французьких гонщиків Формули-1 здобув перемогу на Гран-прі Монако в 1955 році, носив годинник Zenith. Тому я вважаю великою честю можливість співпрацювати в рамках п'яти європейських ралі з легендою годинникової майстерності – мануфактурою Zenith, ім'я якого асоціюється з точністю хронометрів та годинами бездоганної якості».

Chronomaster 1969 віддає шану моделі, яка понад 40 років тому зробила переворот у годинниковому виробництві. Нове творіння Zenith відтворює всі її особливості у спортивному ключі.

Механізм El Primero за короткий проміжок часу зміг здобути звання легенди Найвищого вартового мистецтва сучасності. Значною перевагою є стійкість до екстремальних умов. Поціновувачів вартового мистецтва не залишить байдужими колірне оформлення – сині, білі та червоні лінії символізують французький прапор.