Zenith підтримує розвиток екологічного автоспорту

Часовий бренд Zenith регулярно підтримує заходи, цінності яких схожі на принципи мануфактури. Один із них – прагнення покращити обстановку у світовій екології. Цим керувалися і творці гоночної серії Extreme E. У ній електричні позашляховики змагаються в екстремальних умовах у всьому світі. А сам чемпіонат підкуповує не лише драйвом, а й уважним ставленням до довкілля.

Мануфактура Zenith поділяє принципи, що лежать в основі гонки, що й спричинило таку продуктивну співпрацю.

Серія надає чоловікам та жінкам рівні можливості, а також підвищує обізнаність людей про зміну клімату та виступає з ініціативою про пом'якшення впливу на екологію у тих місцях, де проводяться перегони.

Extreme E співпрацюють із місцевими неурядовими організаціями та адаптують свої ініціативи до потреб кожного середовища під керівництвом наукового комітету. 

Фінальний етап серії провели у англійському графстві Дорсет на Юрському узбережжі Великобританії. Боротьба за титул проходила між командами X44 та Rosberg X Racing. Обидві команди завершили гонку з однаковими очками, але завдяки більшій кількості перемог на попередніх етапах переможцем стали RXR. За неї виступали пілоти Йохан Крістофферссон та Моллі Тейлор, а засновник команди – колишній гонщик «Формули-1» Ніко Росберг. 

Zenith та користувачі соціальних мереж, виділили гонщицю, яка видала найкращий виступ етапу. Нею стала Сара Прайс із команди Segi TV Chip Ganassi Racing. Вона зробила найдовший стрибок на трасі і була нагороджена годинником Zenith DEFY Midnight.