Сімейні реліквії

Сімейні реліквії – це такі унікальні предмети, які передаються з покоління в покоління. Такі речі особливо шануються і зберігаються як пам'ять минуле і допомагають зрозуміти, що життя людини нескінченна, якщо про неї пам'ятають нащадки, дозволяють торкнутися історії предків і відчути близькість із нею.
Сімейні реліквії можуть з'явитися в роду у зв'язку з тим, наприклад, що хтось із ваших давніх родичів раптом помітив, що якийсь конкретний предмет має властивість впливати на обставини його життя або всієї його родини. І якщо цей вплив підтверджується на досвіді, то сумнівів не залишається - цей предмет має унікальні особливості і може передаватися з покоління в покоління заради цих ось особливих властивостей.

Сімейні реліквії

Ресторатор, співвласник нового м'ясного ресторану у Запоріжжі – BULL. BUTCHER AND WINE

ГЕННАДІЙ ГЕМПЕЛЬ - Self Made Person.
Технічно компетентний професіонал, заступник директора заводу, що випускає кабельну продукцію, створив не лише унікальний для Запоріжжя гастрономічний бізнес, а й себе як ресторатора.

Чи дивитеся Ви на годинник під час відпочинку? Чи вважаєте вільні
хвилини?

Це не найважливіша функція цього аксесуара. Сьогодні, думаю, годинник носить зовсім не тому, що він показує час, а як частину образу. Для мене це так. Це можна назвати традицією. Якийсь період часу мені хотілося придбати годинник, який мені подобався, але я купував їх пропорційно своїм можливостям, йдучи на компроміс із бажаннями. Сьогодні у мене улюблений годинник Ulysse Nardin.

Чи любите Ви робити подарунки?

З віком мені все більше приносить задоволення дарувати, а не приймати подарунки. Але зробити добрий подарунок зовсім непросто: його важко підібрати і знайти, хоча мені дуже подобається цей процес. Після вибору подарунка я з нетерпінням чекаю на момент, коли ж настане час його презентувати; намагаюся набратися терпіння, щоб не зробити цього раніше. Якщо це прикраси, то я волію дарувати італійські, наприклад. Після цього я відчуваю радість та гордість: це ж я подарував!

Хотілося б, щоб деякі з моїх подарунків дружині перейшли до дітей та онуків.

ЧИМ БІЛЬШЕ У ЛЮДИНИ ВІЛЬНОГО ЧАСУ, ТИМ ВІН БОГАЧІШ

Геннадій Гемпель

Сімейні реліквії

Годинник як сімейна реліквія – це дуже красиво і символічно. Свої години з гордістю можна передати дітям, а вони передадуть їх вашим онукам. Такою цінністю для вашої родини може стати годинник
ZENITH Chronomaster El Primero Grande Date Full Open та FREDERIQUE CONSTANT Horological Smartwatch

Сімейні реліквії
Сімейні реліквії

БУДЬ КРАЩЕ, НІЖ ВЧОРА, А НЕ КРАЩЕ, НІЖ ІНШІ.

Нік Вуйчич

Сімейні реліквії
Сімейні реліквії

У ЦЬОМУ СВІТІ БАГАТИМИ НАС РОБИТЬ НЕ ТО, ЩО МИ ОТРИМАЄМО, А ТО, ЩО МИ ВІДДАЄМО

Генрі Бічер