Яскраві перетворення одним рухом - Transformista Nanis

Не новий винахід, прикраси-трансформери переживають новий зліт. Чому історичні ювелірні будинки знову і знову звертаються до них? І хто їх купує зараз?

Яскраві перетворення одним рухом - Transformista Nanis

Яскрава деталь образу – кольє NANIS: Dansing in the rain 

Прекрасне доповнення – сережки та кільце NANIS: Dansing in the rain

Танці під дощем – справжня спокуса.

Яскраві перетворення одним рухом - Transformista Nanis

Nanis – це італійська марка, що виготовляє ювелірні прикраси вручну на сучасній фабриці розкоші, поєднуючи майстерність найвищого рівня та сучасність.

Бренд Nanis був створений понад 30 років тому і спочатку трактував по-своєму ювелірну майстерність. Такий підхід розуміли далеко не всі, проте саме міленіалі оцінили його концепцію. Сучасним дівчатам і жінкам подобається можливість змінювати прикраси по-своєму смаку, взаємодіяти, грати з ними, також, як це подобається творець бренду Лауре Бічого. Її прикраси легкі, зручні, чудово поєднуються один з одним, і в них завжди відчувається міць та енергія, що надихає.

Стиль прикрас NANIS оригінальний і впізнаваний у комбінації дзеркальних і матових поверхонь золота, у можливості трансформації виробів, яким Лаура віддає особливу перевагу. Адже, за її словами, жінка — це створення, яке весь час хоче вражати собою всіх навколо, а вироби-трансформери, де, наприклад, намисто легко може перетворитися на браслет, і навпаки, дозволяють бути різною і при цьому неймовірно стильною протягом всього дня без будь-яких зусиль.

Усі мої вироби – унікальні, я люблю недосконалості – у цьому вся суть. І щодня мої вироби живуть разом із власницею, змінюючись у згоді з її почуттями та емоціями.

Лаура Бічого