55 грамів. Новий ультралегкий годинник Omega

Omega випустила годинник Seamaster Aqua Terra Ultra Light.

Компанія Omega ставить рекорди легкості. Новинка марки - Seamaster Aqua Terra "Ultra Light" - на спортивному ремінці тканини важить всього 55 грамів. Досягти таких показників вдалося завдяки першому для Omega використанню сплаву Gamma Titanium родом із авіаційної промисловості. Інженери годинникового бренду також попрацювали з тим, щоб зменшити кількість матеріалу, необхідного для виготовлення циферблату.

 

Зниженню ваги сприяло переосмислення механізму. У годиннику встановлено титановий механізм з ручним підзаводом та коакісальним спуском, який отримав сертифікат Master Chronometer. Всі мости та платина калібру 8928 Titanium виконані з керамізованого титану, завдяки чому компоненти менше труться один про одного, а механізм має характерний темно-сірий відтінок.

 

Ще одна інновація – головка, яку можна засунути глибоко в корпус. Годинник позиціонується як модель для спортсменів, тому збереження зручності для зап'ястя, що активно рухається, було дуже важливим. Легкий тканинний ремінець можна замінити на практичний каучуковий. Модель доступна в трьох кольорах: червоному, зеленому або синьому.

 

Купити годинник бренду OMEGA у Запоріжжі ви можете у салоні елітного годинника та прикрас “Акцент” за адресою: проспект Соборний, 151