Baselworld 2019. Годинник для дайвінгу від Breitling

Breitling розширює колекцію Superоcean

На виставці у Базелі годинниковий бренд Breitling цього року теж звернувся до історичних моделей, розширивши модельний ряд Superocean, Перша модель у якому з'явилася у 1957 році. Цього разу до колекції увійшли моделі, оснащені сертифікованим COSC механізмом Breitling Caliber 17, що має запас ходу близько 38 годин. Різний діаметр корпусів новинок дозволяє підібрати годинник будь-якому любителю морських пригод. У серії є годинник Superocean 48 у 48-міліметровому корпусі з титану з DLC-покриттям та керамічним безелем синього кольору. Модель із водонепроникністю до 300 метрів закріплена на синьому каучуковому ремінці.

Товаришем по колекції Breitling Superocean 48 стали Superocean 46 з чорним або синім циферблатом і каучуковим ремінцем Diver Pro III, що підходить за кольором. Годинник має значний показник водонепроникності - до 2000 м.

Каучуковим ремінцем Diver Pro II відповідного кольору або браслетом з нержавіючої сталі оснащується годинник Superocean 44, готовий до глибини до 1000 метрів. Водонепроникність до 500 м відрізняє модель Superocean 42 з нержавіючої сталі із циферблатом чорного, білого або помаранчевого кольорів. Не забули у Breitling і про дами. Для них створено годинник Superocean 36.