Baselworld 2019. Нові TAG Heuer Autavia

Autavia стала окремою колекцією із семи моделей

TAG Heuer Autavia – сюрприз Baselworld 2019. Швейцарська марка перетворила моделі, натхненні годинником Autavia 1960-х років, на окрему колекцію. Вперше годинник, що наслідував традиції приладу з панелі гоночних автомобілів і літаків у 1933-1957 рр., з'явився у формі наручного хронографа в 1962 році. Тепер Autavia стала серією, до якої увійшли одразу сім моделей. На задній кришці новинок з нержавіючої сталі або титану вигравірувано пропелер та колесо – відсилання до історії колекції.

TAG Heuer Autavia

Новинки TAG Heuer Autavia в корпусі з нержавіючої сталі діаметром 42 мм, з великим заплавним глівкою і трьома стрілками, мають круглий класичний корпус з конічними вушками - таким же, як у перших Autavia 1960-х років. Безель з 60-хвилинною шкалою, що обертається в обидва напрямки, виконаний з чорної або блакитної кераміки, або з нержавіючої сталі. TAG Heuer також представила в колекції дві версії годинника в корпусі з бронзи діаметром 42 мм у корпусі – з матовим зеленим або коричневим циферблатом. Безель, що обертається в обидва напрямки, виконаний із чорної або коричневої кераміки.

 

TAG Heuer Autavia

У нових Autavia використано і нові технології. Вартові мітки, а також годинникова, хвилинна та секундна стрілки вкриті складом SuperLuminova. Крім того, годинник оснащений сертифікованим COSC механізмом Calibre 5, який використовує балансову спіраль із карбонового композиту Isograph, вперше представленим цього року. Легка балансова спіраль із матеріалу з низькою щільністю відрізняється удароміцністю та абсолютно несприйнятлива до впливу магнітних полів.

TAG Heuer Autavia

Корпус може бути закріплений на ремінці з телячої шкіри темно або світло-коричневого відтінку або на браслеті з нержавіючої сталі (в комплект з браслетом входить також ремінець NАТО).

Магазин-салон "Акцент" - офіційний представник бренду TAG Heuer в Запоріжжі.