Breitling TOP TIME обмежена версія

Оригінальний годинник Breitling Top Time, що з'явився в 60-х роках минулого століття, був створений з певною метою. На думку Віллі Брайтлінга, нова модель виявилася «відмінним аксесуаром для молодих та активних професіоналів». «Ми розробляємо чудові ультрасучасні хронографи. Головний годинник цієї лінійки – абсолютно нова модель Top Time», – говорив Брайтлінг про новинку тогочасного бренду. Завдяки спортивному характеру цей годинник привернув увагу не лише молодих чоловіків, а й жінок, які оцінили сміливий дизайн та безумовну елегантність моделі.

Сьогодні компанія Breitling дарує шанувальникам бренду оновлений хронограф Top Time: його попередник мав один із найоригінальніших циферблатів за всю історію годинникової справи і тим самим завоював визнання багатьох колекціонерів.

Breitling TOP TIME обмежена версія

Сьогоднішня новинка від Breitling є оновленою версією моделі Top Time, випущеної понад півстоліття тому. Як і історичний прототип, новий хронограф відрізняється незвичайним дизайном, що підкреслює його яскраву індивідуальність. Поглянувши на циферблат, який серед колекціонерів і знавців отримав назву Zorro, розумієш, що власник такого годинника не позбавлений здорової частки самоіронії. Однак на цьому жарти закінчуються – під оманливою грайливістю ховається хронограф із серйозними характеристиками, типовими для годинника Breitling.

Breitling TOP TIME обмежена версія

Генеральний директор компанії Жорж Керн розповідає: «Поціновувачі Breitling завжди особливо відзначали циферблат Top Time. Понад 50 років тому, коли цей годинник тільки з'явився, на нього звернула увагу насамперед молодь, ті, хто цінував свободу і дух епохи 60-х. Дивно, але навіть сьогодні, через стільки років, цей годинник не втрачає актуальності і, як і раніше, виділяється серед інших моделей нашого бренду. Top Time – важлива частина нашої спадщини, яка, ймовірно, заслуговує на набагато більшу увагу. Ми переконані, що нова модель знайде відгук у чоловіків та жінок, які цінують традиції, стильний дизайн та технічну досконалість».

Breitling TOP TIME обмежена версія

Усередині корпусу з нержавіючої сталі діаметром 41 мм знаходиться механізм із функцією хронографа Breitling Caliber 23, запас ходу якого складає близько 48 годин. Його високу точність підтверджено сертифікатом Швейцарського інституту офіційного тестування хронометрів (COSC). На годинну та хвилинну стрілки червоного кольору, а також круглі годинні мітки нанесено люмінесцентне покриття за технологією Super-LumiNova®, що дозволяє зчитувати показання часу за будь-якого рівня освітленості. Крім трьох центральних стрілок (годинної, хвилинної та секундної стрілки хронографа) циферблат оснащений десятковою шкалою та двома малими лічильниками. Один із них, секундний, розміщений навпроти позначки «9 годин», а другий, 30-хвилинний, з незвичайними акцентами червоного кольору – навпроти позначки «3 години». Коричневий ремінець з нубука нагадує історію створення моделі і підкреслює її ретростилістику. Цей унікальний годинник випущений обмеженою серією в 2000 екземплярів. На задній кришці корпусу кожного з них вигравіруваний напис "ONE OF 2000".

Breitling TOP TIME обмежена версія

На відміну від годинника Top Time, який фігурує в кінокартині «Кульова блискавка» (оригінальна назва Thunderball), що вийшла на екрани в 1965 році, новий хронограф не має лічильника Гейгера. У фільмі саме ця функція зробила годинник, отриманий Джеймсом Бондом від Кью, незамінним інструментом у пошуках захованих під водою боєголовок та запобіганні ядерній катастрофі. Агент 007, безсумнівно, розумівся на стильних речах, однак і власникам сучасної версії Top Time не доведеться скаржитися на якісь недоліки.

Більш того, Breitling Top Time Limited Edition буде першим годинником бренду, що має особливий паспорт, створений на основі технології блокчейн. За допомогою цього цифрового документа можна миттєво перевірити справжність годинника та права їх власника. Паспорт завжди доступний, і за бажання власник може передати право власності на годинник іншій особі, здійснивши просту транзакцію на блокчейн-платформі. Цифровий паспорт був розроблений спільно з компанією Arianee в рамках інноваційної програми цифрової гарантії, що реалізується Breitling. Завдяки блокчейну забезпечується абсолютна безпека при купівлі виробів бренду. Технології, що впроваджуються компанією, дозволяють їй не тільки вибудовувати відносини зі своїми клієнтами на анонімній основі, але й надавати більше послуг через Інтернет (наприклад, проводити розширені опитування покупців та технічне обслуговування із застосуванням революційних систем).