Бренд Nanis продовжує колекцію Dancing in the Rain

Крім свого останнього творіння, неперевершеної колекції Танці під дощем  («Танці під дощем»), бренд Nanis також представив ще один варіант, призначений для жінок, які хочуть носити ці прикраси без будь-якого серйозного приводу, радіючи кожному дню, проведеному в компанії милих серця коштовностей. Ця серія дорогоцінних виробів, яка об'єднує інші серії цієї колекції та носить назву Dancing in the Rain Everyday. Якщо сказати коротше – Танець, який кидає виклик повсякденному насолоді, а також викликам, які підносить життя.

Dancing in the Rain Everyday виконана так само, як і інші лінії цієї колекції, створені дизайнером Лаурою Бічого. Зокрема, повторюється форма та структура поверхонь – це овальні намистини та шорстке золото, що створює у виробів приємний ефект як на дотик, так і на вигляд. А лінії діамантів, що з'єднують різні сферичні елементи, надають колекції особливі штрихи, що запам'ятовуються. Танець продовжується!

Купити браслети, намиста, кільця та сережки бренду Nanis у Запоріжжі ви можете в салоні елітного годинника та прикрас «Акцент» за адресою: проспект Соборний, 151.