Годинниковий бренд Certina відродив класичну модель DS PH200M

Швейцарський бренд бренду Certina приготував для своїх шанувальників сюрприз і відродив стару класичну модель DS PH200M. Перелікований з урахуванням сучасних модних у галузі тенденцій годинник став знову актуальним, і виробник очікує попит на цю продукцію.

Годинник DS PH200M, що випускається фірмою Certina 1960 року, знову з'явилися у продажу. Дизайнери зберегли відомий образ, натхненний понад півстоліття тому підводними експедиціями та вивченнями океанічного дна. Через довгий час популярна модель знову доступна для любителів механічних девайсів. Як зазначається, виріб втратив оригінальний механізм, який замінили новітнім автоматичним калібром Powermatic 80. Особливістю новинки стало закруглене скло, що отримало одночасно два покриття. Йдеться про NEX Scratchguard, що захищає від подряпин, а також про антивідблиск шару, що дозволяє побачити стрілки в будь-яких умовах. На звороті виробу, на металі, знаходиться відбиток у вигляді черепахи, що є фірмовим знаком виробника зі Швейцарії.

Крім цих нововведень годинник отримав класичний нержавіючий корпус, пофарбований чорним кольором з насічками, що дозволяє навіть у повній темряві побачити точний час на циферблаті, це можливо завдяки покриттю Super-LumiNova. При проектуванні інженери застосували затискне кільце, що дозволяє відтворити стійкість виробу до води та тиску, завдяки чому корпус витримує тиск 20 бар, що відповідає зануренню на 200 метрів.

 

Оригінальний vintage Certina DS PH200M – Photo by Certina

Оригінальний vintage Certina DS PH200M – Photo by Certina

Купити годинник торгової марки Certina ви можете у салоні “Акцент”, офіційному представнику бренду у Запоріжжі.