Годинник іспанської збірної

Груповий етап чемпіонату світу з футболу - 2018 закінчиться 28 червня. Попереду два тижні напруженої боротьби та 47 матчів — щодня проходитиме три-чотири гри.

15 червня зіграли Португалія та Іспанія на стадіоні "Фішт" у Сочі, тому розбираємо "по годинах" збірну Фернандо Йерро.

АНДРЕС ІНЬЄСТА, ПІВЗАХИСНИК, ВІЦЕ-КАПИТАН ЗБІРНОЇ ІСПАНІЇ (ФК “ВІСЕЛ КОБЕ”)

Андрес Іньєста в годиннику Tag Heuer Connected Modular 45. Зображення: horasyminutos.com, прес-служба TAG Heuer

Найтитулованіший іспанський гравець в історії – 35 нагород! Футбольну кар'єру розпочав у складі каталонців — грав за клуб “Барселона” і лише у 2018 році змінив клубний колір, тепер ганяє м'яч у Японії. У складі "Барси" футболіст ставав володарем Кубка та Суперкубку країни, а також чотири рази перемагав у Лізі чемпіонів.

Один з найкращих півзахисників у світі віддає перевагу розумному годиннику — TAG Heuer Connected Modular, створеному на базі Intel Inside і працюючим під управлінням Wear OS. Дизайн циферблату залежить від стилю власника механічного модуля – існує чотири тисячі способів налаштувати його під себе.

ДАВІД ДЕ ХЕА, ВОРОТНИК ЗБІРНОЇ ІСПАНІЇ (ФК “МАНЧЕСТЕР ЮНАЙТЕД”)

Давид де Хеа в годиннику Hublot Big Bang King. Зображення: instagram.com/d_degeaofficial, прес-служба Hublot

Голкіпер дебютував у ФК "Атлетіко Мадрид" у 2009 році. Ще на початку кар'єри головний тренер команди відзначив його холоднокровність і відмінну витримку. Саме він був основним воротарем клубу, коли той уперше за 48 років виграв Лігу Європи УЄФА (2011/2012). Проте в "Атлетіко" він грав не довго і вже у 2011 році перейшов до "Манчестер Юнайтед", де став чемпіоном Прем'єр-ліги (2012/2013).

Спортсмен відрізняється сталістю: за футбольну кар'єру грав лише у двох клубах, а щодо годинників, то в його інстаграмі вже давно на зап'ясті мелькають Hublot Big Bang King з діаметром циферблату 48 міліметрів.

ЖЕРДІ АЛЬБА, ЛІВИЙ ЗАХИСНИК ЗБІРНОЇ ІСПАНІЇ (ФК “БАРСЕЛОНА”)

Жорді Альба (праворуч) у годиннику Hublot Big Bang Unico Skeleton Dial Automatic. Зображення: instagram.com/jordialbaoficial, прес-служба Hublot

Один із найстарших футболістів (29 років) синьо-гранатових у професійному футболі вже 22 роки. Але його клубна кар'єра розпочалася лише у 17 років: у 2007 році Альба вийшов на поле у ​​складі каталонського клубу “Хімнастик”, запрошення до основної збірної Іспанії надійшло у 2011-му. Альба у складі національної команди брав участь у чемпіонаті Європи - 2012, де став першим в історії беком, який забив гол у фіналі.

Сьогодні Жорді Альба приїхав до Росії за Кубком світу ФІФА до HublotBig Bang Unico Skeleton Dial Automatic — хронографа в керамічному корпусі з циферблатом-скелетоном. На останньому два лічильники на 60 секунд та 60 хвилин, а захищає їх сапфірове скло.

МАРКО АСЕНСІО, ПІВЗАХИСНИК ЗБІРНОЇ ІСПАНІЇ (ФК “РЕАЛ МАДРІД”)

Марко Асенсіо у годиннику Hublot Steel 44mm Big Bang Rose Gold. Зображення: instagram.com/marcoasensio10, прес-служба Hublot

Справжня клубна кар'єра у хавбека розпочалася нещодавно: у 2013-му він увійшов до складу команди “Мальорка”, але вже через два роки перейшов до “Реалу”. Гравець коштував королівському клубу лише 3,5 мільйона євро. Іспанського півзахисника вже називають новою зіркою мадридського клубу та "новим Галактіко", причому визнання прийшло лише за один сезон.

У складі національної збірної він уперше зіграв у 2016 році, але вже сьогодні Марко близький до статусу недоторканного гравця стартового складу у команді. Хавбек, як і багато професійних футболістів, воліє носити Hublot Big Bang з автоматичним механізмом хронографа, оснащеним калібром HUB 4100.