Пані, Zenith – все, що вам потрібно цього літа

Спортивна модель у білому виконанні

Білий колір традиційно асоціюється з ніжністю та делікатністю – чого не можна сказати про модель DEFY Classic. Білий керамічний корпус відрізняється винятковою міцністю. Насичений колір укладений у самому матеріалі і не потьмяніє з часом. Ефектний геометричний силует і футуристичний дух відкритого багаторівневого дисплея роблять модель DEFY Classic White Ceramic одночасно спортивною та елегантною. На спекотному літньому узбережжі або в серці сучасного мегаполісу DEFY Classic White Ceramic – яскравий акцент для будь-якого сезону.

DEFY Classic White Ceramic Zenith

Модель Type 20 Pilot стане ідеальним супутником для впевнених у собі авантюристок. Годинник, виконаний у вже став культовому авіаційному стилі марки Zenith, виглядає не менш стильно, ніж їхній історичний предок сотню років тому. Оновлена ​​версія у комфортному 40-міліметровому бронзовому корпусі має чорний сатинований циферблат, а збільшені цифри ефектно контрастують із романтикою Старого Світу, якою перейнята ця модель – авантюра на кшталт філософії марки Zenith. Класичний стиль і масивний, але елегантний силует моделі Pilot роблять цей годинник неймовірно універсальним і підходящим для будь-якої ситуації – від офісу до спортзалу.

DEFY Classic White Ceramic Zenith

Деякі ікони вічні. Сенсаційний в момент своєї появи, видатний сьогодні, годинник A386 El Primero Revival віддає данину культовому хронографу Zenith, достовірно, до найдрібнішої деталі відтворюючи класику 60-х. Елегантний вечір у коктейльній сукні, затишні розслаблені будні – чудова комбінація витонченого корпусу із рожевого золота, класичних пропорцій та ефектних різнокольорових ретро-лічильників на циферблаті роблять модель El Primero A386 Revival ідеальним вибором для будь-якого випадку.

DEFY Classic White Ceramic Zenith

Купити годинник бренду Zenith у Запоріжжі ви можете у салоні годинників та прикрас “Акцент”. Чекаємо на вас за адресою: проспект Соборний, 151