Фіналісти Женевського Гран-Прі GPHG 2019

Світ годинної індустрії продовжує з великим інтересом досліджувати та обговорювати фіналістів Женевського вартового Гран Прі-2019.  7 листопада в женевському Театрі Леман буде оголошено переможців. Журі вже представило моделі-фіналісти.

Серед моделей у номінації «Складний чоловічий годинник», представлений скелетон Zenith Defy El Primero Double Tourbillon, в якому турбійон є сусідом з хронографом, що працює з точністю до 1/100 секунди.

У номінації "Культові моделі” не обійдеться в Женеві і без ще одного цьогорічного ювіляра – годин TAG Heuer у 50-річчю моделі Monaco.

Zenith бере участь у Гран-прі з El Primero A384 із серії годинників до 50-річного ювілею El Primero.

Серед претендентів на перемогу у номінації “Хронометри":

TAG Heuer - Autavia Isograph. Автоматичний механізм хронометра від TAG Heuer оснащений новим балансовим регулятором Isograph із балансовим колесом особливої ​​конструкції та спіраллю балансу з карбонового композиту.

Zenith - Defy Inventor. Zenith бере участь у конкурсі з моделлю Defy Inventor з інноваційною коливальною системою, яка замінила традиційну систему баланс-спіраль. Точність годинника гарантує вражаюча частота – 18 Гц.

Купити годинник брендів  Zenith и  TAG Heuer,  дізнатися все про новинки годинникової індустрії та бути в тренді ви зможете разом із годинниковим салоном "Акцент". Запрошуємо вас завітати до нашого салону-магазину за адресою: м. Запоріжжя, проспект Соборний, 151.