Hublot та Річард Орлінські створили годинник для благодійного аукціону Only Watch

Унікальна модель годинника Hublot, кошти від продажу якої підуть на дослідження м'язової дистрофії Дюшенна

У рамках благодійного аукціону Only Watch компанія Hublot виставить на торги новинку, створену в тандемі з одним з французьких скульпторів Річардом Орлінскі, що найбільше продаються. Годинник – Classic Fusion Tourbillon Sapphire Orlinski for Only Watch – виконаний із сапфіру, одного з найскладніших у роботі матеріалів. Безель із білого золота інкрустований 54 топазами багетного огранювання.

Крізь повністю прозорий циферблат щасливий володар унікальної моделі насолоджуватиметься безперебійною роботою механізму. У ролі подарункової коробки, в якій годинник буде доставлений власнику, виступить сапфіровий кейс, який підтримує знаменита фігура Орлінські — Wild Kong. Окрім цього, власник Classic Fusion Tourbillon Sapphire Orlinski for Only Watch зможе зустрітися з Річардом Орлінскі у його художній галереї у Парижі.

Перед тим, як потрапити на аукціон Only Watch 9 листопада, годинник вирушить у світове турне. Побачити новинку можна буде у Монако, Дубаї, Парижі, Лондоні, Нью-Йорку, Токіо, Сінгапурі, Гонконгу та Тайбеї. До речі, покупець не тільки придбає цінний екземпляр для своєї годинної колекції, але й зробить свій внесок у дослідження, присвячені нервово-м'язовим захворюванням: усі виручені на аукціоні кошти будуть передані Асоціації Монако у боротьбі з м'язовою дистрофією.

Купити годинник бренду  Hublot ви можете в салоні елітного годинника та прикрас “Акцент” за адресою: м. Запоріжжя, проспект Соборний, 151