Hublot присвятили нову модель годинника художнику Карлосу Крус-Дієсу

Лімітована новинка Hublot Classic Fusion Cruz-Diez присвячена знаменитому франко-венесуельському художнику.

Геній кінетичного мистецтва, знаменитий франко-венесуельський художник Карлос Крус-Дієс цього літа пішов із життя у віці 96 років. Його спадщина – величезна, і обмежується не лише картинами. Годинна мануфактура Hublot встигла попрацювати з ним за життя: у 2015 році був випущений годинник з характерним візерунком на циферблаті. У грудні цього року у галереї Espace Expression у Майамі була представлена ​​модель Classic Fusion Cruz-Diez, яку компанія присвятила Крус-Дієсу.

На дворівневий циферблат нанесений яскравий смугастий принт Pantone, годинник оснащений трьома стрілками і управляється автоматичним механізмом з 42-годинним ходом. Модель Hublot Classic Fusion Cruz-Diez випущена у двох розмірах – 45 та 38 мм, а також у трьох варіантах корпусу – з титану, із золота King Gold та із чорної кераміки. На задній кришці із прозорого сапфірового скла вигравіруваний автограф Карлоса Крус-Дієса.

Купити годинник бренду Hublot у Запоріжжі ви можете у салоні елітного годинника та прикрас “Акцент” за адресою: проспект Соборний, 151.