Колаборація місяця: Hublot x Eden Rock

"Це один маленький крок для людини і величезний стрибок для всього людства". Знаменита цитата про висадку першої людини на Місяць чудово підходить під іншу історичну подію, що сталася приблизно п'ятьма століттями раніше, - висадженням Колумба на острові в Карибському басейні. Вражений красою тутешніх місць, легендарний мореплавець назвав це місце на честь дорогої йому людини — брата Бартелемі. А згодом острів отримав приставку «святого». Вже в сучасній історії Сент-Барт (коротко про головне) став «притулком» мільярдерів з легкої руки Рокфеллерів, які тут проводили свої заморські канікули. Так і повелося: нехай пробачать нас інші «святі», Сен-Тропе чи Санкт-Моріц, але саме Сент-Барт — найрозкішніше, без перебільшення місце на планеті.

Доля привела Hublot на Сент-Барт невипадково. Нещодавно марка випустила лімітовану колекцію годинника разом із знаменитим Hotel du Cap-Eden-Roc в кількості 50 екземплярів. Чи варто говорити, що унікальна модель Classic Fusion Aerofusion Chronograph Eden Roc «розлетілася» по клієнтам – готелю та бренду – у перший же місяць продажів? «Колаборація з Eden Rosk почалася два роки тому, коли ми випустили годинник на честь іконічного місця на Лазурному березі. Після цього готель знову звернувся до нас із пропозицією продовжити співпрацю, але вже на Сент-Барті. Ми відразу погодилися! Це ж трендове місце в Карибському басейні», — розповідає передісторію СЕО Hublot Рікардо Гваделупе.

Чому б після такого успіху не продовжити «дружити сім'ями» і знову поєднати високу годинну майстерність та виняткову гостинність? Так на карті Hublot і виник другий готель мережі – Eden Rock Saint Barths. Дві нові моделі серії Classic Fusion - найрозкішніший сувенір, який можна прихопити, вирушивши на відпустку на приклад європейських сусідів-аристократів.

Тепер ми точно знаємо: зачаровано дивитися можна не тільки на прибережні карибські хвилі, а й автопідзавод 45-міліметрової версії чоловічого хронографа (механізм HUB1155) або 36 блискучих діамантів та 10 рубінів у 38-міліметровій жіночій версії. Обидві моделі виконані в кольорах готелю – білому та червоному – і випущені тиражем по 25 екземплярів кожен з опцією гравіювання ініціалів майбутніх власників. Окрема увага на ремінець, а точніше, на три: білий зі шкіри алігатора з червоною ниткою та два гумові (білий та червоний). Білий колір в даному випадку - метафора бездоганного піщаного пляжу або відбілених сонцем стін, а спеціальний відтінок червоного (ближче до насиченого коралового) - фірмовий відтінок готелю та символ творчої складової.

 

Випуск нової моделі Hublot, присвяченої Сент-Барту, можна розглядати і як глибоку філософію: це спроба зупинити час або пустити його назад, адже повертатися до нормального життя, одного разу потрапивши на цей острів, зовсім не хочеться.

Ще один вдалий збіг обставин. Сусідна з островом Ямайка — рідний дім для давнього посла Hublot та найшвидшої людини на планеті Усейна Болта. Чим не привід заглянути на свято та приміряти рідкісну модель? Особливо якщо врахувати, що Болт і сам затятий вартовий колекціонер. На камерній вечірній презентації під шум прибою та карибські музичні мотиви атлет особисто представив капсулу разом із Рікардо Гваделупе. Наше особисте спостереження: Усейн не тільки найсильніший спортсмен на планеті, але і відмінний танцюрист, і partymaker, який може підняти зі своїх місць і змусити танцювати навіть найвибагливіших гостей. Деякі з яких не пропустили моменту і поїхали з вечері в новому пам'ятному годиннику. Цього вечора для Hublot на Сент-Барті виразно склалися всі найщасливіші зірки.

 

Важлива умова! Купити заповітну модель можна або в бутіку Hublot на острові або безпосередньо в готелі. «Годинник доступний тільки на острові. Відповідно, вам потрібно обов'язково приїхати сюди, щоб їх отримати. Отже, з ними завжди буде пов'язаний дуже особливий спогад про те, які дорогоцінні моменти ви тут прожили», — зазначає Рікардо Гваделупе. Здається, зараз у нас дозрів для вас ідеальний різдвяний план. Примірявши годинник із капсульної колекції, експертно заявляємо, вони варті того, щоб вирушити за ними на канікули. Чи не цією моделлю запам'ятається нам декада годинного мистецтва, що йде?

Купити годинник бренду Hublot у Запоріжжі ви можете у салоні елітного годинника та прикрас “Акцент” за адресою: проспект Соборний, 151.