Колекція AMARCORD від Nanis підкорює Лінн Ягер

З часів заснування бренду Nanis його зв'язок зі світом високої моди завжди залишався надзвичайно міцним. І в розпал тижня моди на виставці Vicenza Oro відбулася значна подія. Дивовижна жінка, легендарний редактор журналу Vogue Лінн Ягер закохалася в одну із чудових колекцій бренду! Лінн Ягер вразилася коштовностями AMARCORD, розробленими креативним дизайнером Лорою. Натхнення фільмами Федеріко Фелліні, що отримало Оскар у 1973 році, дозволило створити унікальну колекцію, яка вражає нових і нових шанувальників бренду.

Amarcord – сленгове вираження, яке означає «я пам'ятаю», і колекція насправді присвячена захоплюючому та меланхолійному об'єднанню минулого та сьогодення. Вінтажний та сучасний стилі зустрічаються та поєднуються в елегантних кольорах колекції Amarcord, діаманти охоплюють золото, виготовлене вручну майстрами з давньою технікою бурину, створюючи унікальні прикраси.

 

Купити вироби бренду Nanis з колекції АМАРКОРД  у Запоріжжі ви можете у салоні елітного годинника та прикрас “Акцент” за адресою: проспект Соборний, 151.