Колекція бренду Pasquale Bruni: Lakshmi

Подорож світом у пошуках незвіданих місць, що надихають незвичайною красою природи, історією та пам'ятками культури, привело креативного директора Pasquale Bruni Еудженія Бруні в Індію.

Прикраси Лакшмі відобразили чарівність лотоса, що розкриває пелюстки назустріч першим променям сонця, що сходить. Лотос служить традиційним символом чистоти: народжуючись у каламутній болотяній воді, він народжується чистим і чистим.

Pasquale Bruni: LakshmiСережки, кольє та кільце з рожевого золота присвячені Ганеш — богу мудрості та благополуччя, що втілює ідеальний баланс між силою та м'якістю, могутністю та красою. Він допомагає відрізнити істину від ілюзії, реальність фантазії. Золоті пелюстки лотоса на кольє, кільцях, браслетах та сережках захищають жінку подібно до дорогоцінних щитів.

Ще одні прикраси у вигляді квітів лотоса виконані з рожевого золота з рожевими халцедонами, місячним камінням та діамантами. Рожеві халцедони уособлюють богиню Лакшмі, а місячне каміння – Сарасваті, богиню мистецтва, мудрості та красномовства. Дорогоцінні твори є дивом світла і життя.

Купити вироби марки Pasquale Bruni ви можете у салоні-магазині "Акцент" за адресою: м. Запоріжжя, проспект Соборний, 151