Крупним планом: годинник Hublot з шкіряним циферблатом

Елегантна співпраця двох люксових марок триває вже третій рік. І щоразу Hublot та Berluti знайомлять публіку з новинками у стилі класик фьюжн. Цього року партнери презентували модель Hublot Classic Fusion Chronograph Berluti, яка ідеально доповнить сучасний класичний образ.

Годинник випущений зі шкіряними ремінцями у фірмових відтінках Berluti з ефектом патини, а також гравірованим корпусом з титану, виконаним у схожій колірній гамі.

Hublot Berluti шкіряний циферблат

«В очах Ольги Берлуті немає нічого прекраснішого за потемнілу від часу шкіряну туфлю. Вона вважає, що саме така річ має душу. І ця віра допомогла їй у розробці неймовірної колірної палітри, яка робить взуття таким же унікальним, як і його власник. Повторити цю палітру в годинниковому мистецтві для нас було викликом, але ми впоралися», — прокоментував генеральний директор Hublot Рікардо Гваделупе.

Hublot Berluti шкіряний циферблат

Що ж унікального у цій палітрі? Завдяки особливому нанесенню ефірних олій та пігментів Ользі Берлуті вдалося додати шкірі вінтажної чарівності та створювати речі поза часом та модою.

Годинник Classic Fusion Chronograph Berluti випущений обмеженим тиражем у 200 примірниках і доступний у двох варіантах: чорному та тютюновому.

Hublot Berluti шкіряний циферблат

Купити годинник бренду Hublot у Запоріжжі ви можете в салоні елітних годин і прикрас "Акцент" за адресою: проспект Соборний, 151.