Літні мотиви та дивовижна етніка в колекції SS19 Thomas Sabo

Яскраві кольори та символізм властивий новій колекції прикрас 2019

Дивно, але найяскравішим чином нової лінійки стала бабка, яка представлена ​​в різних розмірах та комбінаціях кольорів та відтінків. Це створення сидить поруч із папугами, бджолами та красується на пальмах. Притягальний бохо-шик виробів гармонійний та заворожує з першого погляду.

Thomas Sabo також представив футуристичні етнічні вироби, символи сонця та талісмани на удачу. Тематична лінійка виробів, присвячених Дню Валентина увібрала символи любові, надії та віри, грайливо прикрашена філігранними візерунками та морською символікою.

Капсульна колекція оновлена ​​традиційним дизайном легких, вільних сережок, браслетів, намиста та каблучок, з урахуванням святкування 35-річчя створення ювелірних прикрас брендом Thomas Sabo.

Серед інших прикрас: стильні кільця з печаткою, унісекс-браслети та кольє, оновлені прикраси Little Secret та нові талісмани.

Салон годинників та прикрас "Акцент" - офіційний представник Thomas Sabo в Запоріжжі. Придбати прикраси ювелірного бренду Thomas Sabo Ви зможете у нашому магазині. Чекаємо на Вас за адресою: Запоріжжя, проспект Соборний, 145