Limited Edition Tissot T-Race Marc Marquez

Декілька причин, які не дозволять сумніватися в тому, що Tissot вибрав гідного представника бренду

посол Tissot Марк Маркес - наймолодший з чотириразових чемпіонів світу з MotoGP, виграв свій перший чемпіонат світу в 17 років, віддає перевагу новий спортивний годинник Tissot T-Race. Вони посилаються на торішню обмежену серію T-Race MotoGP Special Edition, і в ньому є всі навороти, які ідеально підходять для гонок.

Tissot T-Race Marc MarquezПросторий 43-міліметровий корпус оточений скловолоконним кільцем з лицьовою панеллю у вигляді гальмівного диска та малюнком протектора шини. Командний колір Маркеса – помаранчевий – відображається у різних кольорових відтінках на годиннику, включаючи помаранчеве оздоблення на чорному гумовому ремінці та центральну секундну стрілку хронографа. Корпус швейцарського кварцового годинника з нержавіючої сталі оснащений чорним і сірим PVD, що ще більше посилює помаранчеву деталізацію, а стійке до подряпин сапфірове скло забезпечує чітке зображення під жирним циферблатом знизу, з написом 12, великим. Задня кришка оздоблена логотипом Маркеса.

Tissot T-Race Marc MarquezМаркес підтримує вбивчу щоденне тренування, щоб залишатися у чудовій фізичній формі, і долає перешкоди, які утримують зірвані графіки поїздок на своєму законному місці. Наприклад, у 2011 році удар під час практики Grand Prix Малайзії порушив його підготовку та привів до того, що він пропустив перегони. Його травма зрештою вимагала хірургічного втручання для повного відновлення зору. Він визнає, що це був страшний час, але він приймає все з ходу, кажучи тільки, що він почувається вдячним за те, що «робить те, що я люблю». І це кохання, поряд з великою кількістю важкої роботи, вилилося в низку перемог, включаючи сім чемпіонатів світу Гран-прі, п'ять з яких відносяться до першокласного класу MotoGP. Маркес бере участь у гонці за заводську команду Honda.

Маркес розповідає, що у його колекції близько 20 години Tissot, і тому йому подобається спілкуватися з Tissot, тому що він почувається частиною сім'ї. І сім'я важлива для нього. Насправді він визнає, що якби не підтримка його власної згуртованої групи в Каталонії, він міг би бути не там, де він перебуває сьогодні.

Tissot T-Race Marc Marquez

Tissot T-Race Marc Marquez – обмежена серія з 4999 екземплярів, яка поставляється в подарунковій коробці, схожій на гоночний шолом.