Новий годинник TAG HEUER AQUARACER 300м 43 мм

Чудовий годинник зі спортивним ухилом – нові моделі TAG Heuer Aquaracer – експонується на Женевській годинній виставці 2017 року.

Спортивні, функціональні та дуже витривалі. Зберігши надійність, на яку можна покладатися навіть у найекстремальніших умовах, новий годинник TAG Heuer Aquaracer став доступнішим за ціною. Новий годинник колекції експонується зараз на Женевській годинній виставці 2017 року.

Прощавай, кераміка: новий циферблат годинника Tag Heuer Aquaracer виготовлений тепер з алюмінію. А кварцовий часовий механізм усередині дозволяє якнайкраще відповідати вимогам ринку. Висока якість дизайну поєднується в новому годиннику з великою кількістю характерних для всієї колекції особливостей.

Витривалий і водонепроникний до глибини 300 метрів годинник зберіг дванадцятикутний безель з шістьма виступами, який обертається тільки в одному напрямку, загвинчується заводну голівку і великі індекси і стрілки, що світяться в темряві, полегшують зчитування показань під час занурення.

Такі ж спортивні, як і їх попередники, новий годинник TAG Heuer Aquaracer 300M 43 ММ володіє одним з найкращих на ринку співвідношенням ціни та якості.