Omega відсвяткували вихід нового годинника Джеймса Бонда в Нью-Йорку

Годинникова компанія Omega влаштувала свято з нагоди виходу нового годинника всесвітньо відомого шпигуна Джеймса Бонда в Нью-Йорку. Гостей запросили до ресторану The Top of the Standard, де й представили модель Seamaster Diver 300M 007 Edition. Почесними гостями стали актор Деніел Крейг та продюсери Майкл Дж. Вілсон та Барбара Брокколі. Починаючи з 1995 року, коли на екрани вийшов фільм «Золоте око», зап'ястя Джеймса Бонда незмінно прикрашали годинник Omega, вперше обраний Лінді Хеммінг — дизайнером костюмів, яка працювала над створенням серій бондіани із «Золотого ока» по «Казино Рояль». Гості, що прибули до Нью-Йорка, змогли помилуватися всією колекцією унікального годинника Seamaster, який носив британський шпигун за останні 25 років.

Деніел Крейг

Актор Деніел Крейг поділився подробицями процесу створення дизайну нової моделі: «Ми з розробниками вирішили, що для людини військової, і агента 007 зокрема важливо мати легкий годинник. Я запропонував колір і кілька вінтажних штрихів, що надають вигляду унікальність. Створена модель виглядає приголомшливо».

Модель Seamaster Diver 300M 007 Edition виконана з легкого титану марки Grade 2, має інноваційний титановий плетений браслет і прикрашена гравіюванням у військовому стилі. Годинник має вінтажний вигляд завдяки алюмінієвому циферблату та безелю «тропічного» коричневого відтінку. Модель, випущена необмеженою серією, поповнить собою легендарну колекцію Omega і буде доступна для придбання по всьому світу, починаючи з лютого.

 

Купити годинник бренду Omega у Запоріжжі ви можете у салоні елітного годинника та прикрас “Акцент” за адресою: проспект Соборний, 151.