Omega представляє новий годинник Джеймся Бонда

Omega представляє новий годинник Джеймся Бонда

Компанія OMEGA, надійний союзник найпопулярнішого у світі шпигуна, провела в Нью-Йорку захід, присвячений запуску нового годинника Джеймса Бонда. Гості були запрошені до ресторану The Top of the Standard, де вперше було представлено нову модель Seamaster Diver 300M 007 Edition. У заході взяли участь актор Деніел Крейг, а також продюсери Майкл Дж. Вілсон та Барбара Брокколі.

Початок події ознаменувався показом унікального годинника Seamaster, який британський агент носив за останні 25 років.

Президент і генеральний директор OMEGA Рейнальд Ешліман привітав гостей і представив їм нову модель. У своєму виступі він сказав: “Джеймса Бонда та компанію OMEGA поєднують багато якостей: від вишуканого стилю до пригодницького духу та неймовірної точності. Ми з нетерпінням чекаємо на можливість познайомити всіх з новим годинником, який він носитиме у фільмі”.

Ми зі спеціалістами OMEGA вирішили, що легкий годинник буде найкращим варіантом для військової людини, яким є агент 007. Крім того, я запропонував додати кілька вінтажних елементів та відтінків для створення унікального дизайну. Результат вийшов неймовірним

Деніел Крейг

 

Продюсери Майкл Дж. Вілсон і Барбара Брокколі прокоментували: “Військовий досвід багато в чому визначає характер агента 007, і новий годинник OMEGA ідеально відображає цей бік його особистості. Бонда та OMEGA поєднує історія довжиною майже у чверть століття. Зараз ми готуємося до випуску 25-го фільму, тому це ідеальний момент для запуску нового годинника Бонда”.

Omega представляє новий годинник Джеймся Бонда