Перевидання знаменитого годинника HEUER MONZA отримало приз «За відродження». 1976-2016: 40 років історії

Джек Хоєр, почесний голова TAG Heuer та творець оригінальної моделі Monza (1976). Він вийшов на сцену щоб отримати нагороду на прохання Жана-Клода Бівера, генерального директора TAG Heuer та президента підрозділу годинника холдингу LVMH Group.

Гарний годинник ніколи не вийшов із моди.

Повернення до коріння: характерною рисою перевидання 2016 року є дві ключові функції – пульсометр та тахіметрична шкала (не входила до минулого перевидання) та оригінальний шрифт.
Звичайно, центральне місце займає повністю чорний оригінальний корпус, як у історичної моделі, з чорно-білими хвилинною та годинниковою стрілками, як у оригіналу. Те саме стосується і індикації, виконаної у вінтажному помаранчевому кольорі за технологією SuperLuminova.

Також історичний логотип HEUER на циферблаті, який свідчить про місце цієї моделі в історичній колекції виробника.

З'єднуючи минуле і сьогодення, корпус тепер виробляється з титану 5 класу (раніше зі сталі), що робить годинник легшим і ударозахиснішим. Корпус покритий карбідом титану, надає йому потужний матово-чорний зовнішній вигляд. Діаметр також був збільшений з 39 мм в оригінальній моделі до 42 мм для більш сучасного та мужнього вигляду.

У годинника «супер гоночний» ремінець із зернистої чорної телячої шкіри, який нагадує рульове колесо гоночного автомобіля
Усередині 17 автоматичних калібрів; два хронографічні лічильники розташовані на 3 та на 9 годин – ідеальний розподіл місця для гарного та гармонійного циферблату. На задній кришці номер та гравіювання історичного логотипу HEUER з червоним лакуванням.

Оригінальні Heuer Monza вкрай затребувані колекціонерами і перевипускалися кілька разів. Така близька за духом з оригіналом, модель, яка святкує 40-річну річницю, безсумнівно є цілою віхою в історії та спадщині виробника.

15056660_202023173576972_6015078200281923584_n