Перший офіційний бутік Tissot в Австралії

Світовий швейцарський бренд Tissot відкрив свій перший роздрібний бутік в Австралії

Новий бутік розташувався у найжвавішому діловому районі Сіднея, у самому серці торгового центру MidCity. У магазині зібрана найбільша колекція годинників Tissot, представлена ​​в Австралії, і клієнти зможуть насолодитися покупками преміум-класу.

Як і в інших магазинах Tissot, Традиційний швейцарський годинник, що продається по всьому світу, в бутику Sydney також буде розташовуватися технік з ремонту годинників. Вперше з 2012 року Tissot матиме пряме обслуговування клієнтів у Сіднеї, що спеціалізується на заміні батарей, регулюванні ланок та ремінців, діагностиці та чищенні.

Маючи більш ніж 165-річну якість та інновації, Tissot зарекомендувала себе як один з найбільших годинникових брендів у світі. Відкривши бутік Tissot у Сіднеї, Tissot зміцнив свою присутність в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні та додав ще один до своїх 360 бутіків по всьому світу.

«MidCity Shopping Centre є відомим центром для любителів годинника та модною торговою точкою серед австралійських покупців. "Ми сподіваємося, що наш магазин привабить велику кількість покупців - шанувальників точних хронометрів преміум-класу", - сказав Франсуа Тібо, президент Tissot.

Купити годинник бренду Tissot у Запоріжжі ви можете у салоні елітного годинника та прикрас “Акцент” за адресою: проспект Соборний, 151