Додаток TAG Heuer Golf у дії

Гравці першого складу «Манчестер Юнайтед» вийшли на поле для гольфу, щоб випробувати новий спеціальний додаток TAG Heuer Golf.

Філ Джонс, Скотт Мактоміней та Люк Шоу зустрілися на полі для гольфу, щоб з'ясувати, хто з них краще виконає 3 завдання:
далі вдарить драйвером, покладе м'яч ближче до лунки і точніше виконає патт. Відпрацьовувати удар спортсменам допомагає програма TAG-Heuer Golf з його численними функціями.

Ця унікальна програма дозволяє аналізувати результати гри на годиннику TAG Heuer Connected Golf Edition або смартфон. Поля в 3D, статистика, гандикаповий індекс, рахункові картки – все це можна знайти у додатку, який замінює собою помічника гравця та допомагає блищати на полі.

До виходу програми було присвячено випуск лімітованої серії годинників TAG Heuer Connected Golf Edition, що призначається гравцям у гольф та поєднує в собі елегантність із швейцарським годинниковим ноу-хау.

Додаток TAG Heuer Golf у дії
Додаток TAG Heuer Golf у дії

Купити годинник TAG Heuer у Запоріжжі ви можете у салоні елітного годинника та прикрас “Акцент” за адресою: проспект Соборний, 151.