ST Dupont поповнює вишукану колекцію Liberté

Зберігаючи вірність принципу досконалості, що культивується з 1872 року в кожній деталі, Будинок STDupont створив Liberté – нову колекцію елегантних та сучасних друкарських інструментів, призначених виключно для жінок. Округлі обриси корпусу злегка конічної форми є ілюстрацією ідеальних пропорцій, які наділяють виріб витонченою чуттєвістю. Контраст благородних матеріалів – цього разу це чорний лак та рожеве золото – підкреслює витончене оздоблення деталей ручок із колекції Liberté. Верхня частина ковпачка, прикрашена логотипом марки, нагадує за формою діамант класичного огранювання. Гранений затискач надає виробу чудовий блиск.

Liberte – колекція авторучок унікального у своєму роді дизайну. Відмінне поєднання стилю та якості, створена щоб задовольнити найвибагливіших клієнтів. Випускаються такі ручки із золота та паладію. Розроблений дизайн та параметри ручки відповідає пропорціям руки жінки. Стиль колекції Liberte – це неперевершена витонченість із чудовою точністю. Колекція Liberte створена виключно для жінок, відповідаючи їхнім вимогам.

 

Купити вироби брендa STDupont в Запоріжжі ви можете в салоні елітних годинників і прикрас "Акцент" за адресою: проспект Соборний, 151.