ST Dupont представляє серію Defi Millennium

Змініть спосіб подорожувати новими шкіряними виробами Defi Millennium.

Лінійка Defi Millennium переосмислює концепцію сучасних дорожніх аксесуарів з колекцією високофункціональних та містких дорожніх сумок, чохлів для планшетів, сумок для ноутбуків, рюкзаків та барсеток, створених для тих, хто має витончену естетику та увагу до дрібних деталей. Як данина поваги до шкіряного мистецтва Саймона Тіссо Дюпона, спочатку каретного майстра в Парижі, колекція Defi Millennium створювалася з відомою формою сідла.

Завдяки своїй ергономічній конструкції та чудовій функціональності ця передова колекція для подорожей та повсякденного носіння ідеально підходить для супроводу сьогоднішнього розбірливого керівника від залу засідань до ділової зустрічі та залу вильоту до довгих вихідних. Фірмова колекція Dupont темно-синього кольору Defi Millennium поєднує у собі форму та функціональність без особливих зусиль, оскільки була ретельно розроблена з найкращих тканин, щоб забезпечити неперевершену довговічність. Шкіряні ручки забезпечують зручність перенесення, а міцна нейлонова тканина та невидимі застібки-блискавки забезпечують зносостійкість та водостійкість сумок.

У колекції представлено ряд стильних акцентів, у тому числі елегантні деталі із чорної та сірої стрічки, застібки з металу та торговий логотип марки. STDupont, що підтверджує її французьке походження.

Колекція Defi Millennium, що ідеально підходить для вимог стрімкого способу життя керівників у продажу з квітня 2019 року та доступна до замовлення у Запоріжжі в салоні елітного годинника та прикрас “Акцент” за адресою: проспект Соборний, 151