Шедевр у чорно-синьому виконанні Breitling Chronospace Evo Night Mission.

Модель Chronospace марки Breitling в новій версії, представлена ​​в міцному і легкому корпусі з чорного титану, що обрамляє синій циферблат з лічильниками того ж кольору, є яскравим і оригінальним новим трактуванням серії, зберігаючи при цьому свої бездоганні якості, притаманні приладу, призначеному для професійного керування.

Висока якість цієї моделі вже вгадується у потужній фактурі чорного титану з матовим відливом, що забезпечується за рахунок нанесення високоміцного карбон-покриття, і оригінально відтінюється темно-синім циферблатом. Як і на всіх приладових панелях Breitling, індикація характеризується відмінною читальністю за рахунок великих квадратних цифр і стрілок з люмінесцентним покриттям. Зручність управління безелем з одностороннім обертанням забезпечується завдяки чотирьом інтегрованим накладкам, які є фірмовою особливістю моделей Breitling, що забезпечує зручність зчитування часу. Корпус має водонепроникність до 100 м (330 футів), і оснащений захисними потовщеннями по обидва боки фіксованої заводної головки.

Під виключно аналоговим фасадом, яким виділяється ця модель на тлі інших годинників серії Breitling, призначених для професіоналів, годинник Chronospace Evo Night Mission зібрав кращі досягнення в галузі високих технологій; точність їхнього механізму SuperQuartz™ у десять разів перевищує точність стандартного кварцового механізму. Калібр 73 з хронометричною сертифікацією COSC (Швейцарського Інституту Хронометрування), поєднує кілька функцій, незамінних для льотчиків і шукачів пригод. У хронографі виділяється функція подвійної секундної стрілки, при цьому додаткова центральна стрілка служить для вимірів проміжних часових відрізків, а система швидкої корекції часового поясу забезпечує безперервну точність індикації хвилин і секунд.

Сміливий спортивний характер цієї моделі підкреслюється ремінцем каучуковим з опуклим фірмовим знаком Breitling.

Chronospace Evo Night Mission: стиль, призначений для великих звершень, у чорно-синій гамі.

asset-version-c52eb95ec8-chronospace-evo-night-mission_02-rvb asset-version-39325ebb0e-chronospace-evo-night-mission_01-rvb