Кара Делевінь представила новий годинник Carrera Lady

 

У колекції жіночого годинника TAG Heuer Carrera Lady – додаток. Знаменита колекція Carrera Lady поповнилася моделями нового дизайну в 36-міліметровому корпусі, які відрізняються яскравою гамою кольорів і покращеною зчитуваністю показань циферблата. Годинник представлений з кварцовим або автоматичним механізмом і гармонійно поєднує в собі технічні характеристики та стиль. Новинку представляє амбасадор швейцарської марки, модель та актриса, Кара Делевінь.

Кара прокоментувала: «Для мене годинник – не лише модний аксесуар. Це те, що відображає мене та мій спосіб життя. Тому я віддаю перевагу сміливим і помітним моделям. Перше, на що звертаєш увагу, при погляді на Carrera – елегантний, але не надто класичний дизайн. Мені особливо подобаються колірні рішення, браслет з нержавіючої сталі і те, що годинник відмінно поєднується з різними образами протягом дня».

Від попередніх моделей новий годинник відрізняє в тому числі і те, що у них є незвичайне віконце трапецієподібне індикації дати в положенні «3 години» (в оригінальних моделях віконце дати прямокутної форми). Циферблат нового годинника представлений у білому перламутровому, фіолетовому, синьому, сірому та чорному кольорах. Для кварцових версій призначений бежевий, сірий або фіолетовий ремінь зі шкіри алігатора, синій або чорний ремінець із телячої шкіри або браслет із нержавіючої сталі.

нові моделі Carrera Lady в корпусі з нержавіючої сталі відрізняються вигнутою формою вушок, до яких кріпиться браслет з нержавіючої сталі з комбінованим матовим та глянсовим покриттям, ремінець з телячої або напівматової шкіри алігатора. Розмір корпусу та автоматичний годинниковий механізм – основні елементи, які підкреслюють актуальність нових моделей колекції Carrera Lady та виділяють їх серед жіночого годинника інноваційного швейцарського бренду TAG Heuer. Діаметр корпусу нового годинника перевищує традиційний розмір жіночих моделей компанії. Задня кришка корпусу кварцових моделей TAG Heuer Carrera Lady прикрашена логотипом компанії TAG Heuer та назвою колекції, а також сітчастим малюнком. Задня кришка моделей з механічним калібром виконана із сапфірового скла.

Купити годинник бренду TAG Heuer ви можете у салоні годинників та прикрас “Акцент” за адресою: м. Запоріжжя, проспект Соборний, 151