TAG Heuer починає оснащувати годинник механізмом Heuer 02

Мануфактурний калібр тонший за попередника і має більший запас ходу.

Компанія TAG Heuer представила новинки, оснащені механізмом Heuer 02. Калібр, який був випущений у 2017 році, повністю виготовляється TAG Heuer у Швейцарії в Шевені. Він складається із 168 компонентів, включаючи колонне колесо та вертикальну передачу.

На відміну від попередника – Heuer 01 – новий калібр відрізняється більшою тонкістю (його товщина – 6,95 мм замість 7,30 мм) і має збільшений запас ходу (до 80 годин, що на 30 годин більше у порівнянні з Heuer 01). Працює механізм Heuer 02 із частотою 4 Гц (28 800 коливань на годину).

Змінився дизайн годинникового механізму. Heuer 02 дозволяє розміщувати на циферблаті три лічильники, як у початкових моделях Heuer Carrera 1960-х років. Відстань між лічильниками збільшилася порівняно з Heuer 01, завдяки чому вони стали більшими і розбірливішими. Механізм розроблений в такий спосіб, що його функціонал можна розширити додатковими установками.

Годинник TAG Heuer Carrera Heuer 02 доступний до покупки в салоні-магазині "Акцент" за адресою: м. Запоріжжя, проспект Соборний, 151.