TAG Heuer віддав шану Мухаммеду Алі

На честь «Найвидатнішого на всі часи» («Greatest Of All Time», в абревіатурі – the GOAT) у знаменитому боксерському клубі Gleason's Gym у бруклінському районі DUMBO, де тренувався Мухаммед Алі, відбувся благодійний захід. Організаторами заходу стали TAG Heuer та компанія Muhammad Ali Enterprises, усі виручені кошти спрямовані на розвиток культурного центру та музею Muhammad Ali Center. У почесному заході взяли участь Лонні Алі, колишні противники Мухаммеда Алі, включаючи Джорджа Чувало та Ерні Шейверса, а також боксери, для яких Алі став прикладом для наслідування, такі як Евандер Холіфілд, Роберто Дуран та Хуліо Сесар Чавес.

e44aff2a61298eb201ca6c285f71d93a7d08044c

Унікальний пам'ятний годинник із золота був представлений у культурному центрі та музеї Центр Мухаммеда Алі (Луїсвіл, Кентуккі) разом з парою боксерських рукавичок з автографом Мухаммеда Алі, пам'ятною медаллю та сертифікатами справжності. Як упаковка для цих речей у Швейцарії було виготовлено ексклюзивний шкіряний футляр, прикрашений декоративними цвяхами.

В основу цього унікального годинника, створеного TAG Heuer, ліг знаменитий секундомір Ring-Master, випущений у 1957 році і в даний час виставлений на огляд у музеї TAG Heuer. Ring-Master був оснащений 7 накладними кільцями зі шкалами, одна з яких присвячена боксу.

Годинник був проданий з аукціону, а всі отримані кошти направлені до Muhammad Ali Center.

Крім того, TAG Heuer продемонстрував спеціальну серію годинників із сталі Tribute to Muhammad Ali. Найближчим часом вони з'являться у продажу.