Tag Heuer випускає годинник та додаток для шанувальників гольфу

Годинник Connected Modular 45 Golf Edition та програма TAG Heuer Golf створені спеціально для шанувальників гри в гольф.

Дотримуючись традиції авангардного годинникового мистецтва, у 2015 році TAG Heuer став першим брендом, який зайнявся розробкою та просуванням на ринку інноваційних багатофункціональних смарт-годин. Після появи у 2017 році другого покоління пристроїв цього типу швейцарська годинникова мануфактура, відома своєю пристрастю до спорту та інновацій, виявила інтерес до індивідуального виду спорту номер один у світі. Завдяки мобільному додатку TAG Heuer Golf годинник TAG Heuer Connected Modular 45 Golf Edition, що володіє унікальною 3D-картою поля для гольфу, вже стали обов'язковими супутниками кожного гравця.

Керівник проектів TAG Heuer Метью Судан зазначає: «Модель TAG Heuer Connected Modular 45 Golf Edition розроблена спеціально для тих, хто захоплюється грою у гольф. Кожен аспект смарт-годин та їх застосування – від дизайну до програмного забезпечення – створено для покращення якості гри спортсменів. Безумовно, цей годинник є стильним аксесуаром, оснащеним найсучаснішими цифровими технологіями. Важливо також підкреслити, що це смарт-годинник, і додаток для гольфу – це лише один із багатьох інших додатків та функцій цієї моделі».

TAG-Heuer Golf

TAG Heuer Connected Modular 45 Golf Edition. 

Цей цифровий наручний годинник поєднує в собі унікальний спортивний дизайн, удароміцні матеріали та багатофункціональний додаток для гольфу, який дає доступ до 3D карт більше 39 000 полів для гольфу, а також надає повний аналіз спортивних показників. Відмінною рисою стильних годинників діаметром 45 мм є чорний керамічний безель з нанесеною лазером шкалою від 1 до 18, що відповідає 18 лункам однієї партії в гольф. Лакована біла шкала виділяється на основному чорному тлі цих легких годинників. Задня кришка годинника і корпус, оброблений піскоструминним методом, виконані з титану з чорним PVD-покриттям. Модель доповнюють чорні керамічні вушка і білий ремінець із зеленим простроченням – цей годинник ідеально підходить для того, щоб провести з ними день на зеленому полі. Комбінація чорного, білого та зеленого кольорів підкреслює зв'язок зі світом гольфу.

Технології, втілені в моделі TAG Heuer Connected Modular 45 Golf Edition, також досконалі, як і дизайн годинника. Сапфірове скло сенсорного екрану відрізняється особливою стійкістю до механічних пошкоджень. Смарт-годинник TAG Heuer Golf Edition не тільки має різні вбудовані датчики, такі як GPS, NFC, акселерометр, гіроскоп і мікрофон, але й мають пам'ять 4 Гб, а також заряд акумулятора до 25 годин. Вони оснащені тими ж функціями, що інші годинники модельного ряду TAG Heuer Connected, включаючи відправлення повідомлень, отримання повідомлень, відтворення музики та завантаження програм. У комплект входить чорний ремінець із каучуку, з яким годинник відмінно поєднується у повсякденному житті, за межами поля для гольфу. Більш того, кожен покупець годинника TAG Heuer Golf Edition отримає в подарунок три м'ячі для гольфу з логотипом бренду.

TAG-Heuer Golf

Мобільний додаток TAG Heuer Golf

Вперше виробник годинника зі Швейцарії розробив спеціальний додаток для смартфонів на платформі iOS та Android. Додаток для гольфу доступний для безкоштовного завантаження: його можна використовувати в годиннику TAG Heuer Connected Modular 45 Golf Edition, а також в інших моделях колекції TAG Heuer Connected Modular. Він надає гравцеві ключові дані для покращення спортивних показників: фіксує відстань польоту м'яча та отримані очки, відображає точні 3D-карти 39 000 полів для гольфу по всьому світу. Ця програма, безумовно, є досконалою технологією, що перевершує аналоги, доступні на ринку на сьогоднішній день. При цьому професійним спортивним годинником та додатком можуть користуватися також спортсмени-аматори.

Придбати годинник бренду у Запоріжжі ви можете у салоні годинників та прикрас “Акцент” за адресою: проспект Соборний, 151