Tissot T-Touch Connect Solar

Tissot T-Touch Connect Solar

Tissot вперше випускає Tissot T-Touch Connect Solar: гібридний швейцарський годинник. Система живлення від сонячної енергії забезпечує Tissot T-Touch Connect Solar до шести місяців автономної роботи. Крім того, спеціально розроблена в Швейцарії операційна система годинника має наднизьке енергоспоживання. "Новатори за традицією", майстри Tissot поєднали в Tissot T-Touch Connect Solar благородні матеріали (кераміку та титан) з якістю виготовлення.

Довгоочікуваний T-Touch Connect Solar з'явився з довгої лінійки тактильного годинника, а саме з наступних поколінь T-Touch, починаючи з 1999 року, і як з'єднаний годинник він випереджає свій час, як і High-T 2004 року, створений в асоціація з Microsoft . Впровадивши своє ноу-хау в інтерфейс між наручним годинником та середовищем мобільних додатків, Tissot створив годинник, який має безліч функцій, може заряджатися від сонячної енергії та довговічний. Але це в першу чергу годинник для отримання кращих відчуттів і чудового витонченого дизайну.

Tissot T-Touch Connect Solar

T-Touch Connect Solar – це, перш за все, годинник. Чи не гаджет, не «пристрій» і не наручний міні-планшет. Його 47-мм титановий корпус з надзвичайно стійкою до подряпин керамічною рамкою ергономічний і демонструє характерну увагу Tissot до деталей. Ці деталі включають сатиновані поверхні, пом'якшені кути, керамічний безель з гравіюванням і навіть новий титановий браслет зі ланками, на яких нанесений штамп сучасного дизайну. Крім того, він водонепроникний до 100 метрів.

Він випускається в кількох версіях з гумовими ремінцями або браслетами титановими і корпусом із сатинованого титану, чорного PVD або PVD з рожевого золота. І ці зносостійкі матеріали означають, що цей годинник, на відміну від більш одноразового розумного годинника, природно захищений від морального зносу, особливо від вбудованого старіння електронних продуктів.

Tissot T-Touch Connect Solar

T-Touch Connect Solar має основні функції T-Touch Solar Expert, такі як постійний календар, зворотний відлік, різні функції хронометражу та будильника, а також функції метео та альтиметра. До них додається трекер активності та можливості, що надаються взаємодією між операційною системою SwALPS, розробленою спеціально для цього проекту, та смартфоном із повідомленнями та оновленнями додатків. І, як і будь-який T-Touch, він керується за допомогою оригінальної визначальної функції тактильного сапфірового скла.

Tissot T-Touch Connect Solar

T-Touch Connect Solar також є автономним. По-перше, це тому, що він енергоефективний і всі його компоненти споживають мало енергії. З іншого боку, він заряджається від сонячної енергії завдяки фотоелектричним елементам, розробленим у Невшател CSEM, розташованим на циферблаті. Таким чином, T-Touch Connect Solar може працювати практично необмежений час у режимі підключення та протягом 6 місяців, залежно від його використання та впливу сонця.

Tissot T-Touch Connect Solar

Зрештою, T-Touch Connect Solar універсальний. Він сумісний із мобільними операційними системами iOS, Android та Harmony. Tissot T-Touch Connect Solar – це перший розумний годинник, сумісний із системою Huawei. Наступні оновлення збільшать його можливості. І якщо користувач вирішує не підключати свій годинник до програми, T-Touch Connect Solar, як і раніше, є еквівалентом T-Touch Solar Expert, але перероблений і оновлений.