У НОВОМУ СЕЗОНІ FIA ФОРМУЛА-Е СТАЄ ЩЕ БЛИЖЧЕ

Запеклі гонки та новітні технології – FIA відкриває новий гоночний сезон. Вимірювати результати гонок цього сезону буде TAG Heuer, а слідкувати за розстановкою сил тепер можна прямо на годиннику TAG Heuer Connected Modular 45.

GT Challenge

Гонконг. Подано сигнал до старту. Автомобілі зриваються з місця. Лише 6 секунд їм потрібно для того, щоб розігнатися до 225 км/год. Тишу над трасою порушують лише вигуки вболівальників та вереск коліс.

У новому сезоні вестиме хронометраж Чемпіонату FIA з Формули-E буде TAG Heuer. Адже вважає виконавчий директор Формули-Е Алехандро Агаг: «TAG Heuer є, безсумнівно, ідеальним партнером Чемпіонату FIA з Формули-E. Заручитись у новому сезоні підтримкою такої престижної марки, що асоціюється з досконалістю та майстерністю, – велика радість для нас».

TAG Heuer підтримує тісні зв'язки з автоспортом, а годинникові колекції цього бренду створюються під натхненням від легендарних перегонів. Не дивно, що TAG Heuer став одним із засновників нового Чемпіонату, що демонструє найавангардніші тенденції в дизайні та технологіях.

Гонконг - TAG Heuer

У Формулі-E автомобілі наводяться чистою енергією, що робить цю гоночну серію новим поворотом історії автомобільних гонок. Це без перебільшення спорт, за яким майбутнє. Одномісні електромобілі, що беруть участь у гонках, будуються з таких матеріалів, як кевлар, алюміній і карбон.

Щоб розсунути горизонти інновацій ще далі, TAG Heuer пропонує тепер для годинника TAG Heuer Connected Modular 45 спеціальний додаток, присвячений Чемпіонату з Формули-E. З ним достатньо одного руху пальцем по екрану, щоб відкрити на зап'ястя всю інформацію про гонки, гонщики та їх результати – до, під час та після кожного Гран-прі.

Новий додаток TAG Heuer робить перегони ближче, дозволяючи переживати кожен їх момент майже так само гостро, як у реальності. Усі, хто ним користується, стають в один ряд із офіційним хронометристом найавангарднішої гоночної серії.