VICENZAORO. Розкіш, стиль, креатив

Сьогодні завершила роботу вереснева частина щорічної італійської виставки Віченцаоро. Це один із заходів Віченцаоро – серії ювелірних виставок, що проходять у різні пори року, висвітлюючи цим нові тенденції сезону. Цього року найкращі світові виробники коштовностей отримали шанс продемонструвати свої новинки, а відвідувачі змогли отримати всю необхідну інформацію про товар і зробити вдалу покупку. Перша виставка Віченцаоро пройшла 1975 року.

Учасники виставки Віченцаоро – це найкращі світові компанії, що виробляють коштовності, видобувають дорогоцінне каміння, а так само виробляють предмети та матеріали, що супроводжують ювелірні товари. Відвідувачами ж цього форуму зазвичай є компанії, що займаються реалізацією коштовностей, роздрібні покупці, а так само просто поціновувачі прекрасного. Організатори цього форуму Fiera di Vicenza Sp постійно вдосконалюють цей захід, результатом цього є зростання популярності виставки. Кількість відвідувачів минулої виставки зросла майже на третину порівняно з попередньою. Салон представляє як серійні вироби, виготовлені промисловим способом, так і коштовності ручної роботи приголомшливої ​​якості виконання від найкращих майстрів старого та нового світла. Цей форум сприяє розвитку торгових відносин між виробниками та продавцями ювелірних виробів.

Центральним аспектом виставки є презентація проектів, що ілюструють нові стратегії ювелірних виробників на найближчі три роки.

Серед головних експозицій виставки – геніальні твори італійського бренду Crivelli, які пропонують вироби вишуканої елегантності, що поєднують дорогоцінне каміння, поверхні з вишуканою обробкою, яскраві блискітки з просторовими фактурами.

геній Roberto Coin представив дорогоцінну квітку – символ дарів та краси. Колекція будинку - "Квітка принцеси" виготовлена ​​технікою обробки кручених ниток, що також зустрічається в колекції "Римське бароко", прикраси якої натхненні архітектурою римських замків, утворюючи куполи та арки, вкриті дорогоцінним камінням. Колекція “Камінці та алмази” також представлена ​​на виставці, виготовленій із золота та чорного нефриту, об'єднаних із алмазами.

Дізнатися більше про стильні новинки та тренди ювелірної моди ви можете у салоні елітного годинника та прикрас “Акцент” за адресою: м. Запоріжжя, проспект Соборний, 151