Baselworld 2017: Hublot Techframe Ferrari 70 Years Tourbillon Chronograph

Хронограф, створений Ferrari Design Centre разом із Hublot до 70-річчя компанії Ferrari.

Techframe Ferrari 70 Years Tourbillon Chronograph – однокнопковий хронограф, створений Ferrari Design Centre спільно з Hublot до 70-річчя компанії Ferrari.

Корпус 45 х 14,80 мм є тричастинним модулем, що складається з скелетонізованого каркаса, блоку з годинниковим механізмом і задньої кришки з прозорою вставкою з сапфірового скла. Дизайн циферблату побудований таким чином, що кожен функціональний елемент є візуально ізольованим від інших. Чорний матовий блок у верхній частині циферблата відокремлює від решти простору хвилинний лічильник хронографа, подвійний секундний лічильник та колонне колесо, розташоване на позначці 1 годину. У нижній частині циферблата розташований однохвилинний турбійон, що ширяє. Встановлене зверху сапфірова скло фіксує верхню частину турбійону, виконуючи функцію опорного моста.

Управління хронографом здійснюється за допомогою масивного червоного важеля з анодованого алюмінію. Щоб звільнити місце під важіль заводну головку змістили на позицію 4:6311. Заводна головка оформлена чорною титановою вставкою і прикрашена логотипом Ferrari у вигляді коня, що встав на диби.

Модель пропонується у 3 версіях, випущених серіями по 70 екземплярів кожна. Носити годинник пропонується на чорному каучуковому ремінці з застібкою, що розкладається.